Slutet av februari 2011

Nu är katten sju månader. Hon har kommit över värsta trotsåldern men har en hel del återfall. Det är liv i luckan hela tiden. Standard är att hon klättrar upp på duschväggen och ålar ner i duschen, dörrarna är stängda. Där inne ägnar hon sig åt att lyfta upp halkskydden som, om dörren är öppen, kan återfinnas på random plats i huset. När vi kommer hem eller ska gå ut kommer hon i 170 km/h och rusar rakt ut i snön. Där blir hon stående och tittat förvånat sig omkring. Husse fasar för sommaren. Det finns vissa tendenser som tyder på (katten hänger med tassarna i dörrhandtaget och biter i det samma) att det kan vara en utbrytar drottning som väntar på tillfälle att sätta sin plan i verket.
Hon är allätare. Äter naturligtvis i huvudsak sitt torrfoder men provsmakar det mesta och gillar köttfärssås, kött, skinka och filmjölk. Däremot verkar hon inte vara speciellt imponerad av räkor. Skönt känner jag. VitaBe tabletter är jättegott. Vill man att hon ska komma snabbt skakar man burken och vips har man hel katt på armen i vild attack för att få sina tabletter.  
Favorit leksak är en pinne som har en gris med Pippi Långstrump flätori toppen. Det sitter en bjällra på grisen oxå så om natten kan man höra hur bjällran plingar och pinnen släpar i backen då kissen kommer släpandes med alles upp för trappen in i sovrummet och upp i sängen. Så delar men helt plötsligt säng med en leksak som plingar till när man vänder sig och då kommer nattjägaren i ett vigt språng och sätter alla tänder i foten på mig. "Du ska inte leka med mina leksaker för då får du smaka huggtand!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0