6 December




Idag är det den 6 december, vilket innebär att det inte är långt kvar till jul. Mysan ligger i fönstret och tittar på fåglar som skuttar omkring i snön på jakt efter mat. Ibland ger hon ifrån sig roliga läten då hon får syn på något intressant.

Det är riktigt kallt ute nu tycker jag. Det enda man vill göra är att hoppa in i duschens heta strålar för att slappna av. Men någon avslappning blir det minsann inte när man har Mysan i närheten... Hon ska absolut ligga uppe på duschkabinen och kika på vattenstrålarna, även om hon är rädd för dem. Där uppe kan hon ligga tills dess att jag duschat klart, då vill hon istället hänga över axeln och bli klappad en stund innan odjuret i henne kommer fram igen. Mysan verkar gilla badrummet väldigt mycket och har många olika gömställen: under handfatet, i tvättmaskinen, i duschen och även bakom ena väggen där hon tror att hon inte syns. Hennes favoritaktivitet är att sprätta ut så mycket sand ur lådan som möjligt efter att vi precis sopat golvet. Mycket irriterande för oss, väldigt roligt för Mysan.





Kommentarer
Postat av: Eva Schönberg

Det där med kattsanden känner jag igen, när man dammsugit golvet , kommer tillbaka och tittar så nog s-n har de sprätt ut sand igen. Man kan dammsuga hur mycket som helst. Retas de eller???

Ja nu börjar det synas på Hedvig att hon ska ha ungar, de kommer i början på nyåret.

Ha det bra

2011-12-09 @ 18:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0